Veteranenes

Fallskjermklubb

Veteranenes Fallskjermklubb har i samarbeidsavtale med Skiforeningen og VG en løpende avtale om hopping under Holmenkollen Skifestival. Hoppingen i Kollen er svært krevende og stiller høye krav til hoppkompetanse, planlegging, og stor erfaring med landing på trange områder. Holmenkollen Skifestival 2004 skulle i år bli åpnet med innhopp av VFSK, men p.g.a. tåke ble den i år avlyst. Vi er tilbake i 2005. Hopperne som hoppet i år hadde totalt over 6000 hopp og mer enn 30 års hopperfaring.

 japp

Oppvisning i Holmenkollen med sponsorflagg. I våre oppvisninger kan vi ta med egnede flagg for profileringer av produkter, firmavimpler etc.." Kontakt oss for nærmere informasjon..."

 jorstadmoen

Demo Jørstadmoen militærleir august 2003, hvor Veteranene har sin årlige oppvisning. Her avbildet  før take off, Eggemoen Laffe,Kjell, Stig og Tom. Helikopter UH1-B som løfteapparat. Pilot og eier: Hugo Munte Kaas... "LN-VFSK" !

 akershus fest

Akershus Festning. Fra v. Tom, Per W., Stig, Gunnar Riise og Kjell

 kollen

Vår sponsor i Kollen 2004 "VG". En stor takk til "VG".

 kollen2

Stig Bjørneberg, Olaf "Laffen" Olsen, Per. W Lie, Kjell Westbye og Tom Skogsberg

 kollen3

Per. W Lie, Olaf "Laffen" Olsen, Kjell Westbye og Stig Bjørneberg

 kollen4

Innflygingen ned mot bakken m/VG-flaggreklame. Landing nede på sletta. Fra prøvehoppingen to dager før rennet.


Trenger du ytterligere informasjon og tilbud på oppvisninger utført av Veteranenes Fallskjermklubb, vennligst ta kontakt med klubbens oppvisningsansvarlig :
Tom Skogsberg, epost: tom.d-53@online.no, mob: 917 05 392